Sæbygarden - Nyhedsbrev Nyhedsbrev


Nyhedsbrev

2015

12. marts - Generalforsamling Sæbygardens Venner og Sæbygarden i Manegen, Sæby kl. 19.00. Formanden for Sæbygardens Venner Jane Vestergaard er i november måned efter eget ønske trådt ud af gardens venner som følge af bla. ændrede arbejdstider. Tak til Jane for dit arbejde i vennerne. Alle øvrige medlemmer ønsker at fortsætte arbejdet i foreningen. Der er ved generalforsamlingen ikke kommet nye til. Nederdelene er blevet syet og klar til at blive uddelt.
2015 tegner til at blive endnu et begivenhedsrigt år for Sæbygarden først med Musikfest i Tyskland primo juli, Sæbygardens 60 års jubilæum i september og måske en udlandstur i efterårsferien.
Vi glæder os til at kunne hjælpe til på alle fronter, så vores garde får så gode betingelser som muligt for deres virke.

19. januar - Bestyrelsesmøde

2014

12. november - Uniformsbyttedag, afprøvning af nissetøj, måltagning til nederdele og nodeopdatering fra kl. 17.00. Herefter var der spis-sammen-aften inden aftenens øvning.

22. september - Bestyrelsesmøde

27. august - Cykelrally til fordel for den planlagte USA-tur i sommeren 2015. Der blev cyklet ca. 23.000 kr ind. Herudover blev der solgt pølser, øl og vand. Grundet alt for dyre flybilletter udsættes turen til USA imidlertid og pengene står herefter som begyndende opsparing til en anden større udlandstur.

23. august - Projekt "Fyld Tubaen" gav 680 kr i forbindelse med Sæbygardens koncert på Sæby Torv.

27. juni - Superbrugsen i Sæby uddelte polettegevinst på 3.852 kr til nederdele. TUSIND TAK for det.

15. juni - Sæbygarden underholder ved "Skovens dag" i Sæbygård Skov og Sæbygardens Venner uddeler flyers.

2. juni - Bestyrelsesmøde

12. maj - Fællesmøde med Sæbygardens Bestyrelse

28. april – Sæbygarden fik besøg af Søværnets Tamburkorps. Tamburkorpset opførte Tattoo på torvet i Sæby kl. 16.00 og så var der koncert med Sæbygarden og Søværnet kl. 19.30 i Manegen. Sæbygardens Venner hjalp med salg af kaffe, kage, øl og vand samt oprydning efter aftensmaden.

9. april – Ved Sparekassen Vendsyssels Garantmøde fik Sæbygardens Venner af Spar V Fonden 12.500 kr. til nye nederdele til Sæbygardens Piger. TUSIND tak for det.

30. marts – Vi har ansøgt Superbrugsen i Sæby om støtte til nederdele til Sæbygardens Piger og vi har fået lov at være blandt dem, man kan støtte ved at putte poletter i standeren i Superbrugsen. TUSIND tak for det.

12. marts - Generalforsamling Sæbygardens Venner og Sæbygarden i Manegen, Sæby kl. 19.00. Ved generalforsamlingen for Sæbygardens Venner afgik 2 bestyrelsesmedlemmer og ind trådte 3 nye bestyrelsesmedlemmer. Velkommen til jer. Ligeledes blev det vedtaget at medlemskontingentet for 2014 er 100 kr. Pigerne i Sæbygarden fik uddelt nye støvler, orkesteret blev fotograferet og foto sendt til Vanggaardfonden som tak for deres støtte til støvlerne.


8. marts - Uniformsgennemgang inden foråret og sommerens koncerter står for døren. Samtidig holdes der om aftenen forårsfest.

5. februar - Bestyrelsesmøde

2013

8.-10. november - Sæbygarden arrangerede øveweekend på Stensnæsskolen i Vorså og havde indbudt Kimbergarden og Snedstedgarden til at deltage. Sæbygardens Venner stod i køkkenet og sørgede for forplejning til de mange deltagere.

9. oktober - Spis sammen aften med koncert og hygge. Onsdag før efterårsferien var der indbudt til spis-sammen aften i Manegen. Menuen stod på Pulled pork, hjemmebagte burgerboller og amerikansk coleslaw. Herefter gav Sæbygarden 1 times koncert og så sluttede aftenen af med kaffe og kage. En rigtig fin aften og forhåbentlig er en ny tradition skabt.

September - Fadderskabsbeviser er uddelt.

September - Vanggårdfonden har støttet med 10.000 kr. og ved hjælp af blandt andet disse penge er det lykkedes Sæbygardens Venner at rejse kapital nok til indkøb af støvler til pigerne.

20. august - Bestyrelsesmøde

Juni - Sæbygarden har ansøgt Vennerne om tilskud på 5.000 kr. til køb af tuba og fået dette bevilget.

Juni - Sæbygardens Venner har taget fat på at skaffe sponsorkroner til nye støvler og nederdele til pigerne i Sæbygarden.

1. maj - Bestyrelsesmøde

13. marts 2013 - Generalforsamling Sæbygardens Venner og Sæbygarden i Manegen, Sæby kl. 19.00

Sæbygardens Venner

Sæbygardens Venner
Køb et fadderskabsbevis
Kontakt Vennerne
Bliv medlem
Vedtægter
Nyhedsbrev